KWPN-hengst Gaspahr wint Grote Prijs Opglabbeek - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Gaspahr wint Grote Prijs Opglabbeek

Gaspahr Foto: Melanie Brevink

De 1.45 m-Grote Prijs bij Sentowerpark in Opglabbeek werd vanmiddag een prooi voor Giampiero Garofalo en de KWPN-goedgekeurde hengst Gaspahr. De machtige zoon van Berlin was met zijn Italiaanse ruiter de beste van een negenkoppig barrageveld. Michael Greve hield met Fernando (v. Harley VDL) zijn goede vorm vast door derde te worden.

De grote galop van Gaspahr kwam in de beslissende omloop goed van pas. Garofalo snoepte een halve seconde af van de tijd van Matthew Sampson en Obos Flight. Daar weer anderhalve seconde achter finishte Michael Greeve en de door E. Vriend uit Ruinen gefokte Fernando.

Echtpaar Houtzager

Julia Houtzager-Kayser zag haar gave barrageronde met High Five (v. Toulon) beloond worden met de vierde plaats. Echtgenoot Marc Houtzager maakte met Sterrehof’s Edinus een springfout en eindigde op de zevende plaats.

Twee Berlin’s

Mathijs van Asten stuurde Yagudin, een halfbroer van winnaar Gaspahr, naar de vijfde plaats. Gaspahr zelf werd door Pieter Keunen opgeleid voordat Garofalo de teugels overnam. De hengst maakt onderdeel uit van het dekstation van Stal Hendrix.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook