Ga naar hoofdinhoud

KWPN’er End Good All Good wint tweede GP La Silla

De mooie terreinen van stoeterij La Silla van Alfonso Romo stonden de afgelopen twee weken in het teken van het 3*-concours, dat na tien jaar weer terug is op de wedstrijdkalender. In de eerste week won de Mexicaan Jose Antonio Chedraui met La Bamba (v. Lordanos) de Grand Prix en afgelopen weekend zorgde Javier Fernandez opnieuw voor een thuiszege in de hoofdrubriek met de KWPN'er End Good All Good.

De bruine Mr Blue-zoon kwam met Fernandez in het zadel als enige foutloos aan de finish in de basisomloop van de Grand Prix op zaterdag en won daarmee de rubriek.

Nog een KWPN’er

De in Nederland gefokte End Good All Good was niet de enige KWPN’er in de top drie. Coleman  was met Rodrigo Lambre in het zadel de snelste vierfouter en mocht zich als derde opstellen voor de prijsuitreiking. Vorige week werd de elfjarige zoon van Tangelo van de Zuuthoeve al vijfde in de Grand Prix eveneens met vier strafpunten.

Tweede plek

Fabian Sejanes kroop met Santa Rosa Selecto (v. Fergar Mail) tussen de beide KWPN’ers in. Het duo uit Argentinië kreeg enkel een tijdfout en eindigde op de tweede plaats.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook