Ga naar hoofdinhoud

KWPN’er Evert snelt naar winst in Parijs, Vrieling ook in de prijzen

Karel Cox greep vanochtend de overwinning in de 1,45/1,50m rubriek met zijn KWPN'er Evert (v.Amadeus). De Belg hield Julien Epaillard en routinier Rogier Yves Bost achter zich. Jur Vrieling reed ook bij de beste zes in de proef. 

Met de door Michiel Brusse gefokte Evert zette Cox een tijd neer van 57,26 en was daarmee de concurrentie te snel af. Epaillard kwam met Queeletta (v.Quality) het dichtst bij de Belg in de buurt. De Fransman klokte 57,63 en moest achter Cox plaatsnemen op plek twee. Bost en Sunshine du Phare (v.Kannan) deden er net 14 honderdste langer over en werden derde. Vrieling stuurde Dallas VDL (v.Douglas) foutloos rond in 58,48 en dat resultaat was goed voor de zesde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook