KWPN-hengst H5 Elvaro bovenaan in 1.45m Grimaud - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst H5 Elvaro bovenaan in 1.45m Grimaud

Eduardo Menezes wint met H5 Elvaro de GP kwalificatie. Foto: © Sportfot

Eduardo Pereira De Menezes was zojuist de beste in de CSI4*-rubriek over 1.45m in Grimaud. In het zadel van de twaalfjarige goedgekeurde KWPN-hengst H5 Elvaro (v. Calvaro Z) liet hij alle balken liggen en zette de snelste tijd van 64,19 seconden op het scorebord. De Braziliaan was eind mei met het fokproduct van de ex-voorzitter van de KWPN-hengstenkeuringscommissie Daan Nanning en Michel Maas van Haras des Terdrix ook succesvol in Opglabbeek door de derde plaats te pakken in de Grand Prix over 1.55m.

De tienjarige KWPN’er Galliano VM (v. Ukato) eindigde op de tweede plaats met Laura Kraut. De Amerikaanse topamazone raakte het hout niet aan met het fokproduct van J. van Meever en klokte een tijd van 65,30 seconden. Hiermee was ze 1,11 seconden langzamer dan de Braziliaan. Kraut brengt de donkerbruine ruin sinds februari 2019 uit op internationale wedstrijden. Mathijs van Asten reed Galliano VM als jong paard.

Kühner derde

Max Kühner werd derde met de elfjarige Hannoveraan Vancouver Dreams (v. Valentino). Het paar kwam zonder kleerscheuren over de finish in 65,38 seconden.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook