Ga naar hoofdinhoud

KWPN’ers Calou en Woulon L op podium in Grote Prijs

Valentine Belooussoff met Calou Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Zowel in Oliva al in Sharjah eindigde een KWPN'er op het podium. In Oliva werd Calou (v. Roven xx) tweede en een derde prijs was er voor Woulon L (v. Toulon) in Sharjah. 

Valentine Belooussoff won ruim 10.000 euro op CSI3* Oliva Nova door gisteren in de tweede tijd foutloos te finishen in de 1,50 meter-Grand Prix met Calou, die werd gefokt door Egbert Schep uit Tull en ’t Waal. Alleen Pedro Veniss wist met For Felicila (v. For Pleasure) een beter resultaat neer te zetten in de zevenkoppige barrage.

Sharjah

In de over twee omlopen verreden Grand Prix van CSI3* Sharjah eindigde Abdullah Alsharbatly met beide keren een tijdstrafpunt als derde met de door They Lemmers gefokte Woulon L. Philipp Weishaupt won de proef met Catokia 2 (v. Catoki).

Bron: Horses.nl/KWPN

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook