Ga naar hoofdinhoud

Lars en Niels Kersten kapen Duitse prijzen in Aken

Lars Kersten met Dobbey Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De Aachen Jumping Youngstars is eigenlijk een Duitse aangelegenheid, maar de broers Niels en Lars Kersten kaapten afgelopen weekend de prijzen weg. De 18-jarige Niels Kersten, die inmiddels al twee jaar werkt op de stal van de Duitse bondscoach Otto Becker, werd één keer eerste en twee keer in de drie proeven die meetelden voor het klassement. Daarmee won hij met de Westfaalse ruin Checkter (Comme il faut x Come On) het kampioenschap voor junioren.

Tweelingbroer Lars Kersten kaapte ook nog prijzen voor de Duitse neuzen weg. Hij werd uiteindelijk 7e in het Championat voor junioren. Met een gastlicentie werd hij derde in de Havens Prijs op S-niveau, hij won de tweede kwalificatieproef en werd dertiende in de derde proef met Kadee van de Knuffel (Cassini II x President).

Uitslagen

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook