Ga naar hoofdinhoud

Lars Kersten geeft Wereldtop het nakijken

Lars Kersten met Dobbey Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De pas negentienjarige Lars Kersten kwam vanavond aan start in een geducht deelnemersveld in de CSI4* Big Tour. Zo deden onder andere Felix Haßmann, Marcus Ehning, Jeroen Dubbeldam en Gerco Schröder ook een gooi naar de winst in deze rubriek. Stuk voor stuk wist de Limburgse ruiter ze het nakijken te geven. Enkel in Michael Jung moest Kersten zijn meerdere erkennen en plaatsnemen op de tweede plaats.

Michael Jung, die zowel uitblinkt in de eventing als springsport, bleek vanavond in Dortmund met fischerChelsea (v. Check In) de snelste te zijn. Het duo finishte in 35,25 seconden.

Niet voor onderdoen

Lars Kersten deed niet veel voor deze tijd onder. Hij stuurde Dobbey (v. Zirocco Blue) foutloos rond in 35,57 seconden. Slechts 0,02(!) seconden langzamer volgde Finja Bormann met A crazy son of Lavina op een derde plaats.

Kevin Olsmeijer bleef niet foutloos in het pittige basisparcours (van de 53 starts bleven slechts 8 foutloos), maar mocht nog een dertiende prijs in ontvangst nemen met Dalvaro 2 (v. Calvaro)

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook