Ga naar hoofdinhoud

Laura Klaphake is Nedersaksische ‘Sportvrouw van het Jaar’

Laura Klaphake met Catch Me if You Can Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Laura Klaphake is afgelopen weekend op het 'Bal van de Sport' in Hannover uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar van Nedersaksen. De amazone dankt deze eretitel onder andere aan haar bijdrage aan de bronzen teammedaille in Tryon vorig jaar.

De 25-jarige amazone, die in Steinfeld woont en bij Paul Schockemöhle rijdt, was met Catch Me If You Can een van de Duitse teamleden op de Wereldruiterspelen in Tryon. Verder zat de amazone met de Catoki-dochter in het team dat vorig jaar in Aken de Nations Cup won.

In november vorig jaar werd Catch Me verkocht aan de Tsjechische amazone Anna Kellnerová. Daarmee scheidden de wegen van Klaphake en Catch Me na vijf seizoenen.

Bron: St.Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook