Ga naar hoofdinhoud

London Knights naar winst, Van der Vleutens derde in League

Eric van der Vleuten met Wunschkind. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Madrid werd de tweede rubriek van de Champions League verreden. De London Knights, met Martin Fuchs en Ben Maher, bleven foutloos. Dankzij hun snelle tijden in de tweede ronde kwamen ze uit op de winst. Ook het tweede en derde team hield het hout hoog, zij het in wat langzamere rondes.

De tweede plaats in de League van Madrid was voor New York Empire, met Spencer Smith en Scott Brash. Het derde team was Madrid in Motion, dit keer bestaande uit vader en zoon Van der Vleuten. Maikel van der Vleuten kwam aan de start met Dana Blue (v. Mr Blue), Eric van der Vleuten had Wunschkind (v. Casall) meegenomen. Madrid in Motion staat nu zesde in het klassement.

Drie startplaatsen voor GCT Madrid

Het goede resultaat in de League betekent dat beiden mee mogen doen aan de Global Champions Tour GP van Madrid. Ook individuele starter Bart Bles hield met Gin D (v. Clinton) het hout hoog en mag naar de afsluitende Grand Prix.

 

Uitslag rubriek

Uitslag League Madrid

Klassement Global Champions League

 

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook