Ga naar hoofdinhoud

Lorenzo de Luca’s Irenice Horta naar Cian O’Connor

Lorenzo de Luca met Irenice Horta Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Cian O'Connor heeft de teugels van  Irenice Horta overgenomen van Lorenzo de Luca. De Ierse ruiter hoopt met de Vigo d’ Arsouilles-dochter in Rotterdam volgend jaar een Olympisch ticket te veroveren voor Tokyo.

Op de wereldruiterspelen in Tryon eindigde de tienjarige merrie individueel op de zevende plaats onder De Luca.

EK Rotterdam

O’Connor liet aan The Irish Field weten blij te zijn met de merrie: “Ik ben heel blij dat ik deze speciale merrie heb kunnen bemachtigen en kijk ernaar uit om haar te leren kennen en te rijden op het Europees kampioenschap in augustus volgend jaar in Rotterdam. Daar kunnen wij als team nog een kwalificatie halen voor de Olympische Spelen.”

Bron: The Irish Field

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook