Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten grijpt net naast zege

Maikel van der Vleuten en Arera C

Jérôme Guery zorgde in Waregem dat de overwinning in de 5*-rubriek over 1,50m in eigen land bleef. De ruiter was met Kel'Star du Vingt Ponts bijna een seconde sneller foutloos aan de finish dan Maikel van der Vleuten met Arera C, die tweede werd. Kevin Staut maakte de top drie compleet.

Van der Vleuten was met de Indoctro-dochter met een tijd van 67,81 seconden weliswaar bijna een seconde langzamer dan de thuisrijdende Guery, maar was op zijn beurt ruim een halve seconde sneller dan Staut.

De Franse ruiter had de goedgekeurde SF-hengst Viking d’La Rousserie (v. Quaorice Bois Margot) gezadeld voor deze hoofdrubriek van de dag en kwam in 68,49 seconden aan de finish.

Kevin Jochems

Kevin Jochems eindigde net buiten de top 5 met Captain Cooper. De Namelus R-zoon galoppeerde foutloos over de eindstreep met 71,83 seconden op de klok. Daarmee moest het duo Olivier Philippaerts met Icos (v. Cicero Z) en Julio Arias met Reggae du Tillard (v. Jarnac) voor laten gaan.

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook