Ga naar hoofdinhoud

Mariette Sanders in jurypanel Wereldkampioenschappen dressuur 2022 in Herning

Mariette Sanders-van Gansewinkel. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De FEI heeft de juryleden bekendgemaakt die in 2022 de wereldkampioenschappen dressuur in Herning, Denemarken, van 6 tot en met 14 augustus 2022 zullen jureren. Voor Nederland is dat Mariette Sanders, het Deense 5*-jurylid Susanne Baarup is voorzitter van het jurypanel tijdens de Wereldkampioenschappen 2022 in Herning.

Een panel van zeven juryleden, bijgestaan door het ‘Judging Supervisory Panel’, zal de volgende team- en individuele medaillewinnaars bepalen op de Wereldkampioenschappen, die om de vier jaar worden gehouden.

Wereldruiterspelen

De FEI heeft het concept van “Wereldruiterspelen” opgegeven en is teruggevallen op een afgeslankte versie van de Wereldkampioenschappen. In Herning zullen vier disciplines worden georganiseerd: springen, dressuur, para-dressuur en voltigeren.

De jury

Susanne Baarup (Denemarken) (voorzitter)
Elke Ebert (Duitsland)
Christof Umbach (Luxemburg)
Raphael Saleh (Frankrijk)
Anne Gribbons (Verenigde Staten)
Peter Storr (Verenigd Koninkrijk)
Mariette Sanders (Nederland)
Janet Foy (Verenigde Staten) zal optreden als buitenlands technisch afgevaardigde en Dan Chapman (Verenigd Koninkrijk) als steward.

‘Judging Supervisory Panel’

Het ‘Judging Supervisory Panel’ bestaat uit David Hunt (Verenigd Koninkrijk), Mary Seefried (Australie) en Henk van Bergen (Nederland)

Bron: Horses.nl/Eurodressage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook