Ga naar hoofdinhoud

Mclain Ward 1 en 3 met Nederlandse paarden

In de zaterdagse hoofdrubriek op de American Gold Cup liet Mclain Ward zien dat hij zijn paarden in vorm heeft. De topruiter bezette de eerste en de derde plaats in het 1,50m, twee keer met Nederlandse paarden. Met de door P.J. van Bree uit Meijel gefokte Franka Trichta (v. Azeteca VDL) pakte Ward de eerste prijs (23.496 dollar) en met de door familie Morsink gefokte Rapidash (v. Chaqui Z) de derde prijs (10.680 dollar).

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook