Ga naar hoofdinhoud

Meike Zwartjens opnieuw vijfde in Deense Herlufmagle

Meike Zwartjens sprong vanmiddag in het Deense Herlufmagle met de Selle Français hengst Twister de la Pomme naar een vijfde plaats. De jonge springamazone uit het Overijsselse Raalte, reed in 50.16 seconden een snelle foutloze ronde op de CSIJ 1,40m rubriek.

De eerste plaats was voor de Deense Emmalou Falck Gubi Olsen met de KWPN-er Cooper. Landgenote Laura Baring Kjaergaard werd tweede op de Oldenburgse merrie Caltona. De nog maar veertienjarige Zwartjens doet het goed in Denemarken, gisteren werd de combinatie ook al vijfde in een 1,35m rubriek.

Klik hier voor uitslagen

Bron: Horses.nl

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook