Ga naar hoofdinhoud

Michael Greeve in top 5 1,50 m GP Oliva, Willem Greve zesde

Michael Greeve hier met Guan GJB. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Michael Greeve greep vanmiddag de vijfde plaats in de 1,50 m. Grand Prix op de MET in Oliva. In de eerste ronde bleef Greeve in het zadel van de KWPN'er Guan GJB (v. Namelus R) foutloos, maar in de barrage liet het duo een balk vallen. Het duo finishte in 36,89 seconden.

De Belgische springruiter Jérôme Guery won de rubriek met de negenjarige BWP’er Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve). De combinatie raakte het hout niet aan en snelde naar de finish in 35,74 seconden. Met deze tijd was het duo bijna drie seconde sneller dan Julia Houtzager-Kayser met de KWPN’er High Five (v. Toulon), die op de tweede plaats eindigde.

Zesde plaats voor Willem Greve

Willem Greve moest evenals Greeve vier strafpunten incasseren in de barrage. Hij zadelde de goedgekeurde KWPN-hengst Grandorado TN (v. Eldorado an de Zeshoek TN), die hij in 49,93 seconden over de finishlijn stuurde. De combinatie nam daarmee de zesde positie in.

Hendrik-Jan Schuttert achtste

De achtste plaats ging naar Hendrik-Jan Schuttert met de tienjarige KWPN’er Good Farming HS (v. Carrera VDL). Het duo bleef foutloos in de eerste ronde, maar in de barrage vielen drie balken. De combinatie zette de klok stil op 40,14 seconden.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook