Ga naar hoofdinhoud

Net geen top vijf voor Smolders en Une de l’Othain

Harrie Smolders met Une de l'Othain Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Harrie Smolders zette gisteravond in de afsluitende rubriek van de dag een keurige foutloze ronde neer met Une de l'Othain (v. Conterno Grande), maar was  niet snel genoeg om in de top vijf te eindigen. Het duo kwam  62,43 seconden aan de finish en was met de zesde plek goed voor het beste Nederlandse resultaat. De winst in deze 1,45m-rubriek op tijd viel in Portugese handen.

Rodrigo Giesteira Almeida was met Kafka v. Heffinck (v. Calvaro Z) goed voor de winnende tijd. De stalruiter van Loewie Joppen stuurde de tienjarige hengst in 59,11 seconden rond en was een van de twee combinaties, die foutloos en onder de zestig seconden bleef.

Bryan Balsiger was met Jenkins ter Doorn (v. Numero Uno) de andere van die twee. Het Zwitserse duo kwam in 59,63 seconden aan de finish.

Top vijf

De top vijf werd verder compleet gemaakt door Michael Jung met Mill Creek Filippa K (v. For Contest), die hij sinds kort rijdt voor Marcus Ehning, Pius Schwizer met Cas (v. Casall) en Linnea Ericsson-Carey met Lacroix (v. Marius Claudius).

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook