Ga naar hoofdinhoud

Niels Kersten pakt winst in 1.40m Kronenberg, Leon Thijssen derde

Niels Kersten, hier met Thuur Z Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Niels Kersten was vanmiddag goed op dreef in de 1.40m-rubriek direct op tijd in Kronenberg. Hij rekende in de ring op de tienjarige KWPN'er High Hopes SFN (v. Numero Uno). De combinatie reed foutloos rond en finishte als snelste in 56,70 seconden. Eind september zette Kersten met het fokproduct van J. Govers een goede prestatie neer in Deurne door het 1.40m direct op tijd te winnen en tweede te worden in het 1.40m over twee fasen.

Patrick Bölle deed een poging om Kersten van de winst te houden, maar het lukte hem niet. Met de negenjarige Hannoveraanse Susanne (v. Stakkato) finishte hij foutloos, maar kwam 1,42 seconde tekort voor de overwinning. De Duitser vormt sinds mei een combinatie met de merrie. Hun eerste internationale proef op 1.40m-niveau in Redefin zette ze om in winst. Daarvoor werd Susanne gereden door Kai Thomann.

Thijssen derde

Er was nog meer succes voor Nederlandse combinaties in Kronenberg. Leon Thijssen bezette de derde plaats met de twaalfjarige KWPN’er For President (v. Numero Uno). Het paar liet alle balken liggen en noteerde 59,68 seconden op het scorebord.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook