Ga naar hoofdinhoud

Nina, Thomas en Lisa gaan hun vaders Gerco en Marc achterna

Nina Houtzager Foto: prive

Gerco Schröder en Marc Houtzager hebben hun kroost dit weekend meegenomen naar Salzburg. Zo won Nina Houtzager het parcours over 65 cm en Thomas Schröder het parcours over 85 cm en hoorden beide jonge ruiters hun eerste Wilhelmus.

Nina Houtzager reed in de 65 cm klasse haar pony Appalonia’s Kelsey. De dochter van de internationaal springruiters Marc Houtzager en Julia Kayser had het druk in Salzburg, want de prijs moest ze in ontvangst nemen met haar pony de twintigjarige Finn McCloud. Met deze pony werd ze zesde in de klasse over 85 cm.

Schröder

Waar Nina Houtzager won werd zij gevolgd door Lisa Schröder met Tomahawk. Haar broer Thomas won de rubriek over 85 cm met zijn pony Giorgio.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook