Ga naar hoofdinhoud

Nipte zege voor Vrieling en Glasgow

Jur Vrieling hier met VDL Glasgow vh Merelsnest Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Daniel Deusser en Jur Vrieling waren aan elkaar gewaagd in de eerste grote rubriek in Treffen vrijdagavond. Vrieling was met VDL Glasgow vh Merelsnest een fractie sneller dan de Duitse ruiter en pakte de overwinning met zijn foutloze barragerit in 38,16 seconden. Deusser en Calisto Blue klokten 38,18 seconden.

Vrieling en de Nabab de Reve-zoon zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Vorige week in Amsterdam eindigde het duo in de 1,50m-rubriek op de derde plek.

Wilm Vermeir kwam met IQ van het Steentje (v. Toulon) het dichtstbij de tijden van Vrieling en Deusser, maar vormde met zijn rit in 39,73 seconden geen bedreiging voor de twee. De Belgische ruiter was op zijn beurt precies een seconde sneller dan Max Kühner, die vierde werd. De Oostenrijker zette met Cornet Kalua (v. Cornet Obolensky) de beste thuisrit neer,

Nederlander

Gerco Schröder reed met Glock’s Cognac Champblanc (v. Clearway) ook een foutloze barrage en maakte daarmee de top 5 compleet. Met 45,88 seconden op de klok was het duo goed voor de langzaamste foutloze rit.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook