Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw mooie overwinning voor Richard Howley met KWPN’er Glamour Girl

Archieffoto Richard Howley
Vorige maand in Zwolle schreef Richard Howley in Zwolle al een 1,50m-rubriek op zijn naam met Gaesbekers Glamour Girl (v. Zirocco Blue) en zondag voegde het duo daar ook de zege in de 1,55m-Grand Prix van Opglabbeek aan toe. De twee waren met een foutloze barrage in 36,88 seconden zowat drie seconden sneller dan de concurrentie en dat leverde naast de eer ook ruim 12.500 euro op.

Howley rijdt de KWPN-merrie pas sinds afgelopen augustus en de twee eindigden sindsdien al vijf keer in de top 5 van 1,45m-rubrieken en hoger, waarvan drie keer op de eerste plaats. De door Stoeterij Gaesbeek gefokte merrie was vorig jaar succesvol in de Youngster Tour met Charlotte Bettendorf en werd tussendoor korte tijd gereden door Gaj Riossa uit Slovenië, waarmee ze op 1,45m-niveau sprong.

Top drie

Ann Carton-Grootjans zette voor België het beste resultaat neer met Kai Licha de Carmel (v. Prince van de Wolfsakker). De amazone eindigde met haar tijd van 39,99 seconden achter David Will met Primus vom Neumuehler Hof (v. Perigueux), die in  39,42 seconden aan de finish van de barrage kwam.

Uitslag

Bron: Horses.nl

2 reacties op “Opnieuw mooie overwinning voor Richard Howley met KWPN’er Glamour Girl

  • Mart

    Remco Been won de grote prijs in Zwolle!

  • Nancy Versluis-Borsboom

    Dank voor de oplettendheid. Het was de hoofdrubriek van de dag die hij in Zwolle won en inderdaad niet de hoofdrubriek van de wedstrijd.Het bericht is aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.