Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw overwinning voor Daniel Deusser

Nadat Daniel Deusser, de topruiter van Stephex stables, vrijdag al een dikke overwinning pakte met Killer Queen VDM (v. Eldorado vd Zeshoek) in de 1,55m-rubriek, voegde hij daar zaterdag ook de zege in de 5*-1,50m-rubriek aan toe. Voor deze rubriek op zijn 'eigen' wedstrijd had Deusser Calisto Blue (v. Chacco Blue) gezadeld, waarmee hij maar liefst anderhalve seconde sneller foutloos aan de finish kwam dan de nummer twee.

Jos Verlooy was met Jacobien Dwerse Hagen (v. Va-Vite) goed voor het beste Belgische resultaat. Het duo dat begin augustus een 1,55m-rubriek in Londen won en de maand ervoor in Hickstead ook al een 1,50m-overwinning op naam schreef, was nu met 43,75 seconden op de klok goed voor de tweede snelste foutloze rit.

Top drie

Frederic Vernaet was met Euptric Van Beek (v. Clintord) de derde en laatste die in beide omlopen van deze rubriek foutloos bleef en daarmee maakte het duo de top drie compleet.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook