Ga naar hoofdinhoud

Paul O’Shea en Matthew Sampson delen zege in Spruce Meadows Grand Prix

Archieffoto Matthew Sampson. Foto: Frank Sorge / www.arnd.nl

Het hoofdnummer van de Spruce Meadows, de CSI5* Grand Prix over 1,60m, kende niet één, maar twee winnaars. De Ier Paul O'Shea en de Brit Matthew Sampson finishten in de barrage beide foutloos in exact 38 seconden.

Van de twintig deelnemers hielden zeven de teller op nul en ontvingen een startbewijs voor de barrage van de Grand Prix. Paul O’Shea zette met Imerald van ’t Voorhof (Emerald van ’t Ruytershof x Bacardi-Orange de Muze) een fantastische barrage neer en klokte een tijd van 38,00 seconden. Matthew Sampson, eerder op de dag nog goed voor de overwinning in de 2* Grand Prix, wist wat hem te doen stond en stuurde de KWPN-merrie Ebolensky (Clinton x Heartbreaker) met het mes tussen de tanden door het parcours. Ook bij hem kwam er exact 38 rond op de teller te staan. Voor het eerst in de geschiedenis van de Spruce Meadows heeft de Grand Prix daarmee twee winnaars.

Patricio Pasquel, Francisco Jose Mesquita Musa en Tiffany Foster gingen de strijd om de derde plaats met elkaar aan. Pasquel werd derde met 0/38,04, Mesquita Musa vierde met 0/38,65 en Foster vijfde met 0/38,82.

Uitslagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook