Ga naar hoofdinhoud

Podiumtijger Kim Emmen pakt opnieuw zege

Warrior's Glory, hier met Kim Emmen op het CHIO 2021. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kim Emmen was zojuist de beste in de barrage van de CSI5*-rubriek over 1.45m in Valkenswaard. Ze rekende in het parcours op de twaalfjarige Warriors Glory (v. Warrior). Ze legde de barrage foutloos af en noteerde de winnende tijd van 34,35 seconden. Emmen was afgelopen weekend in Rotterdam ook al goed op dreef met de bij AES geregistreerde hengst door de tweefasen-rubriek over 1.45m te winnen.

Voor de barrage kwalificeerden zich tien combinaties. Drie ruiters kregen een balk en de rest hield de lei schoon.

Nassar tweede

Nayel Nassar kon Emmen niet bijbenen in de barrage en moest genoegen nemen met de tweede plaats. Hij had voor deze rubriek de 13-jarige BWP’er Igor van de Wittemoere (v. Cooper van de Heffinck gezadeld. De combinatie kwam zonder kleerscheuren door de barrage, maar was 0,64 seconden langzamer dan Emmen.

Kenny maakt top drie compleet

Darragh Kenny eindigde op de derde plaats met de achtjarige Holsteiner Crispo R (v. Casall). De combinatie liet alle balken in de lepels liggen en zette een tijd op het scorebord van 35,00 seconden.

Bles tiende

Bart Bles eindigde als tiende met Fernando-H (v. Calvino Z). De Nederlandse topspringruiter kreeg in de barrage een balk met de tienjarige KWPN’er en klokte een tijd van 38,35 seconden.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.