Ga naar hoofdinhoud

Ruiterwissel voor The Sinner

Denis Lynch, hier met The Sinner Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Denis Lynch komt voortaan niet meer in actie met The Sinner. De elfjarige OS-ruin van Luigi Baleri wordt voortaan gereden door de Zwitserse topruiter Martin Fuchs. Lynch maakte de ruiterwissel op Instagram bekend en bedankte in het bericht The Sinner en zijn eigenaar voor het vertrouwen.

“Het was geweldig om Saint in mijn team te hebben het afgelopen seizoen’, schreef de Ierse springruiter. “Ik kijk ernaar uit om hem onder zijn nieuwe ruiter te zien.”

Hoogtepunten

Halverwege vorig jaar kreeg Lynch de Sanvaro-zoon onder het zadel. Hij nam toen de teugels over van Kamil Papousek uit Tsjechië, waarmee The Sinner ook op het hoogste niveau sprong. Bij het gezamenlijke debuut van The Sinner en Lynch pakten de twee direct een top tien klassering in de 1,50m- rubriek in Parijs en daarna volgden er nog dertien top tien plaatsen. De meest recente hoogtepunten van Lynch en de donkerbruine ruin waren de vijfde plek in de WB-wedstrijd in Mechelen eind vorige maans en de winst in de Six Bar van Parijs enkele weken daarvoor.

 

Bron: Horses.nl/Instagram

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook