Ga naar hoofdinhoud

Sander Geerink stuurt Jacobus S naar tweede plaats in 1.40m

Sander Geerink hier met Robinson. Foto: Jacquelien van Tartwijk

Sander Geerink pakte vandaag de tweede plaats in de 1.40m-rubriek direct op tijd in Samorin. In het zadel van de zevenjarige KWPN'er Jacobus S (v. Numero Uno) bleef hij foutloos in een tijd van 68,14 seconden. In Ommen was Geerink begin juli ook al succesvol met het fokproduct van de familie van Straaten. De combinatie werd daar derde in een 1.40m-parcours direct op tijd.

Angelica Canonici liet zien dat het nog sneller kon. De Italiaanse amazone had naar Samorin de negenjarige Kreool (v. Eldorado van de Zeshoek). Het paar vloog door het parcours en was 2,59 seconden sneller dan Geerink. Met een tijd van 65,55 seconden schreef ze de rubriek op haar naam.

Krucsó derde

Balázs Krucsó bemachtigde de derde plaats met de negenjarige Hannoveraner Thunder Bullet (v. Chacco-Blue). Het duo bleef van het hout af en klokte een tijd van 68,47 seconden.

Morsink in top tien

Gerben Morsink eindigde ook in de top tien. Met de bij Zangersheide geregistreerde Carsey Z (v. Carthino Z) eindigde hij op de vijfde plaats. De combinatie liet alle balken in de lepels liggen en finishte in 69,44 seconden.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook