Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen tweede in Grand Prix Lier, Dubbeldam op vier

Sanne Thijssen met Con Quidam. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De winst in de 2* Grand Prix van Lier over 1m45 ging vanavond naar Jonathon Gordon met Dorotheental's Classica (v. Cassini I). De Ier mocht als eerste starten en knalde zijn tienjarige merrie zó snel door het parcours dat niemand er meer aan kon komen. Sanne Thijssen en Con Quidam (v. Quinar) werden tweede, met een mooi gesprongen parcours en een snelle laatste lijn. Jeroen Dubbeldam en Oak Grove's Carlyle (v. Casall) moesten op het laatste moment met plaats vier genoegen nemen.

De derde plaats was voor de laatste starter, Antonio Alfonso uit Italië. Hij gooide Dubbeldam nog snel van het podium met zijn bruine Holsteiner Charmie (v. Connor).

Jochems in top 10

Ook Kevin Jochems en de 12-jarige KPWN-ruin Egwel (v. Singapore) reden de barrage. Jochems mocht als een-na-laatste de ring in met zijn grote schimmel. Een risico met een korte draai kostte hem echter een balk halverwege. Jochems eindigde als negende. Henk Frederiks kreeg met zijn KWPN-ruin Harm-B (v. Eldorado vd Zeshoek) een tijdfout in het basisparcours en plaatste zich als 13e.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.