Ga naar hoofdinhoud

Simone Blum en Alice nemen gedwongen wedstrijdpauze

Simone Blum met DSP Alice Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Regerend wereldkampioen Simone Blum kreeg vanmiddag een balk in het basisparcours van de Rolex GP in Genève met haar DSP Alice (v. Askari). Het was voorlopig het laatste optreden van de twee. De combinatie neemt na deze wedstrijd een gedwongen wedstrijdpauze, zo zegt de Duitse amazone op Instagram.

Blum moet over acht dagen aan haar schouder geopereerd worden en zal daarna zo’n twee maanden revalideren. Haar man liet eerder vandaag al weten: “Het is voor ons geen drama omdat Simone sowieso niet meedoet aan de Wereldbeker dit jaar. We concentreren ons straks weer op het buitenseizoen.”

Bron: Instagram / Spring-Reiter.de

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook