Ga naar hoofdinhoud

Simone Blum verkoopt ook Cecile en neemt noodgedwongen pauze van topsport

Op dezelfde dag dat Simone Blum bekend maakte dat Cool Hill haar stal verlaat, maakt ze ook bekend dat Cecile (v. Conthargos), die op 1,45m. niveau liep, niet langer op haar stal in Solling staat. En met de verkoop van haar twee paarden voor het hoogste niveau, komt er ook een noodgedwongen pauze in de topsport. "Voor mij betekent dit ook een onderbreking van mijn carriere als ruiter op het hoogste niveau", schrijft Blum op facebook.

“Ik weet dat deze dagen ook bij onze business horen, zal ik er nooit aan kunnen wennen”, schrijft Blum over de verkoop van de twee paarden.

Over twee jaar

“Ik steek nu al mijn tijd en energie in het opleiden van jonge paarden en hoop dat ik dan over twee jaar weer mee kan doen op het hoogste niveau.”

Alice

En Blum heeft natuurlijk ook nog wereldkampioene DSP Alice op stal. De merrie werd dit voorjaar geopereerd aan een hematoom en heeft nog een lange weg te gaan naar volledig herstel. “Een ding blijft mijn grootste wens: met Alice nog een keer Duitsland vertegenwoordigen in een rood jasje.”

Bron: facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook