Ga naar hoofdinhoud

Steve Guerdat rijdt concurrentie naar huis in GP Spruce Meadows

Steve Guerdat, de nummer één op de wereldranglijst, heeft vannacht in Calgary op Spruce Meadows de overwinning behaald in de 1.60m Grote Prijs 'Pan American Cup'. Deze aansprekende zege eiste de Zwitser op met de 9-jarige ruin Venard de Cerisy (v. Open Up Semilly). De zege werd beslist na een barrage van zes ruiters, waarbij de Ier Brian Cournane tweede werd en de Amerikaanse Jennifer Gates de derde plek bemachtigde.

In de bloedstollende barrage bleven er drie ruiters foutloos. Steve Guerdat reed de barrage in de snelste tijd van 43.95 seconden.

Armik tweede

De 10-jarige Oldenburger Armik (v. Armitage) was met de Ier Brian Cournane bijna 1,5 seconden langzamer dan Guerdat, wat hem de tweede plaats opleverde.

Gates derde

Jennifer Gates had haar Holsteiner Capital Colnardo (v. Colman) voor deze rubriek gezadeld. De combinatie reed de barrage in een tijd van 46.73 seconden, waarmee ze als derde eindigde.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook