Ga naar hoofdinhoud

Teddy van de Rijt naar zege in 1.40m-rubriek in Kronenberg

Teddy van de Rijt greep zojuist de winst in de 1.40m-rubriek in Kronenberg. In het zadel van de zwartbruine KWPN'er Herma (v. Ukato) zette Van de Rijt een foutloze ronde neer. De Nederlandse amazone passeerde de finishlijn in 61,86 seconden. Tani Joosten wist ook een plaats te bemachtigen in de top 5.

De Deense amazone Anne Kristine Truelsen werd tweede in de U25-rubriek direct op tijd met de Oldenburger Cosma Shiva S (v. Cornet’s Stern), gevolgd door Cedric Wolf met de tienjarige Zangersheide Capitano Z (v. Cornado I). Beide combinaties raakten het hout niet aan. Truelsen noteerde een tijd van 62,43 seconden en Wolf finishte in 63,18 seconden.

Tani Joosten en Maaike Theunis ook foutloos

Tani Joosten maakte de top 5 compleet met de KWPN’er Galdal ME (v. Zambesi TN). Het duo bleef foutloos en zette de klok stil in 63,69 seconden. Maaike Theunis raakte met de KWPN’er Douala (v. l’Esprit) ook geen balken aan. De combinatie noteerde een tijd van 65,48 seconden, waarmee het paar eindigde op de achtste plaats.

Van de Rijt ook elfde

Van de Rijt wist nog een keer in de prijzen te belandden met een Ukato-nakomeling. De Nederlandse amazone bemachtigde naast de overwinning ook de elfde plaats. Van de Rijt reed met Urville Z een foutloos parcours en finishte in 68,50 seconden.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook