Ga naar hoofdinhoud

Thibeau Spits verwelkomt Isolde vd Heffinck op stal

Thibeau Spits-Bellissimo, EK 2019. Foto:Spoolder.net / Digishots.

Belgisch Talent van het jaar 2019 Thibeau Spits heeft de teugels overgenomen van de 12-jarige Isolde vd Heffinck (v. Contact Van De Heffinck). De BWP'er werd voorheen uitgebracht door Rodrigo Giesteira Almeida. De Portugees had de merrie sinds juni 2017 onder het zadel en bracht haar op 1.50m-niveau uit. In 2018 maakte de combinatie deel uit van het Portugese team dat teamgoud won op de Mediterranean Games in Barcelona.

Spits reed afgelopen weekend zijn eerste wedstrijd met Isolde vd Heffinck. De merrie sprong met gemak over de hindernissen heen en bleef foutloos.

Niveau evenaren

Spits: ”Ik ben super blij met de komst van zo’n topper op stal. Het is niet simpel om het niveau van de topruiters te evenaren die vroeger met haar reden. Ze is heel gemotiveerd en welkom op Stal Ceulemans.”

Bron: Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook