Ga naar hoofdinhoud

Thijssen en van der Schans scoren in Gold Tour finale 1.50m

Wout-Jan van der Schans, hier met G As-Bombay. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Oliva werd vanmiddag de finale van de Gold Tour verreden. Wout-Jan van der Schans werd gister al tweede met A S Bombay (v. Diamant de Semilly) in het 1.45m en vandaag werd hij met Haretto (v. Diamant de Semilly) zevende. De combinatie kreeg drie tijdfouten maar dit was goed genoeg voor een top tien klassering.

In de 1.50m rubriek met barrage achteraf deed ook Sanne Thijssen goede zaken. Met Grand Blanc de Villa d’Arto (v. Tangelo van de Zuuthoeve) kreeg Thijssen weliswaar een springfout in het basisparcours maar eindigde dankzij haar snelle tijd nog wel binnen de top tien op een negende plaats.

Van de 31 combinaties mochten er slechts vijf terug komen voor de barrage. Twee daarvan bleven dubbel nul. Marie Demonte zette de snelste tijd neer. In het zadel van Maxwell Van HD (v. Diamant de Semilly) klokte zij de winnende tijd van 45.68 seconden. Sergio Alvarez Moya reed met Frappant (v. Warrant) ook dubbel foutloos en werd tweede. Michael Hughes kreeg een fout in de barrage en werd, net als gister, derde. Hij maakt met Calisto Blue (v. Chacco-Blue) opnieuw het podium compleet.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook