Ga naar hoofdinhoud

Spectaculaire thuiszege voor Julien Epaillard en Usual Suspect D’Auge

Julien Epaillard met Usual Suspect d'Auge (v.Jarnac) Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
Julien Epaillard begon zijn thuiswedstrijd vrijdagavond met een zege in de 1,50m-rubriek op tijd met Usual Suspect D'Auge. Het duo, dat begin van de maand de Grand Prix won in Doha, was maar liefst drie seconden sneller foutloos aan de finish dan de nummer twee, Mark McAuley. Dit was voor de vosruin dit jaar al zijn vierde overwinning en zijn zevende top 5-klassering, waarvan vijf in een  5*-rubriek.

De enige, die gisteren in de Franse hoofdstad nog een beetje in de buurt kon komen van de tijd van Epaillard en de elfjarige Jarnac-zoon was Francois Mathy Jr met Casanova de L´ Herse (v. Ugano Sitte). Het Belgische duo kwam in 58,36 seconden aan de finish, maar liep daarbij vier strafpunten op en zakte naar de dertiende plek.

Top drie

De Ierse ruiter McAuley bleef wel foutloos met Miebello (v. Flyinge Quite Easy), maar vormde met zijn tijd van 61,85 seconden geen bedreiging voor Epaillard. McAuley werd gevolgd door Roger Yves Bost met Vino D’Espinet (v. Elan de la Coeur) met een rit in 62,33 seconden.

Uitslagen en video’s

Bron: Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.