Ga naar hoofdinhoud

Top 5-klassering voor Harrie Smolders in 1.50m-rubriek in Zweden

Harrie Smolders met Dolinn afgelopen jaar in La Baule. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Harrie Smolders reed vanavond de KWPN-merrie Dolinn N.O.P. naar de vijfde plaats in de 1.50m-rubriek in Zweden. Vijf combinaties bleven foutloos, waaronder Smolders met de Cardento-nakomeling. Het duo zette de klok stil in 51,12 seconden. De overwinning ging naar de Amerikaanse amazone Jessica Springsteen en de vos Volage du Val Henry (v. Quidam de Revel). Het paar zette bijna 6 seconden minder op de timer dan Smolders.

De Britse springruiter Ben Maher behaalde de tweede plaats met de Royal Bravour-kleindochter Ginger-Blue (v. Plot Blue). De combinatie raakte het hout niet aan en passeerde de finishlijn in 45,40 seconden, een halve seconde sneller dan Olivier Philippaerts met de BWP’er Miro (v. Diamant de Semilly) die op de derde plaats eindigden.

Ioli Mytilineou ook foutloos

Ioli Mytilineou zette ook een foutloze ronde neer in de 4*-rubriek. In het zadel van de tienjarige hengst l’Artiste de Toxandria (v. Toulon) noteerde de Griekse amazone een tijd van 48,79 seconden. Met deze prestatie ontving het paar de vierde plaats.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.