Ga naar hoofdinhoud

Top 5 notering voor Van Asten in La Coruna

Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable Foto: Rinaldo deCraen/ www.arnd.nl

Leopold van Asten werd vanavond vijfde met de achtjarige Chacco Blue-dochter VDL Groep Chaccola. De overwinning in de rubriek over 1,45 meter ging naar Robert Whitaker in het zadel van de door W. van der Mheen gefokte Dekato (v. Upgrade).

Deze ruin schopte het bij de KWPN Hengstenkeuring tot de derde bezichtiging. Met Robert Whitaker in het zadel legde de ruin het parcours af in de snelle tijd van 58,69 seconden. Landgenoot Guy Williams volgde Whitaker in de tijd van 59,18 seconden. Hij zadelde de veertienjarige Rouge de Ravel (v. Ultimo van Ter Moude). Op minieme afstand sloot Oliver Robert met Eros (v. Querlybet Hero) aan.

Van Asten

Leopold van Asten noteerde met de pas achtjarige VDL Groep Chaccola een eindtijd van 62,25 seconden.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook