Ga naar hoofdinhoud

Topklasseringen voor Maikel en Eric van der Vleuten

Maikel van der Vleuten met Idi Utopia Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De familie Van der Vleuten deed goede zaken in de hoofdrubriek van de dag in het Spaanse La Coruna vrijdag en kwam met twee top 5-klasseringen de ring uit. Maikel eindigde met Idi Utopia op de vierde plek en Eric volgde met Wunschkind op de vijfde plaats. 

Acht combinaties plaatsten zich voor de barrage van de 5*-rubriek over 1,50m en daarvan zette Olivier Robert met Eros de snelste foutloze rit neer. De Franse ruiter bleef als enige onder de 36 seconden met de zwarte ruin van Querlybet Hero en ging er met de overwinning vandoor.

Top vijf

Christian Kukuk pakte de tweede plek met Limonchello NT (v. Lord Caletto) en de Duitse ruiter werd gevolgd door Jos Verlooy met Igor (v. Emerald). Beide combinaties waren ruim een seconde sneller in de barrage dan Maikel en de Quasimodo Z-dochter. Kukuk klokte 36,23 seconden, Verlooy kwam in 36,60 seconden aan de finish en Van der Vleuten galoppeerde foutloos over de streep in 37,93 seconden. Van der Vleuten sr. was met de twaalfjarige dochter van Casall iets langzamer dan zijn zoon en kwam in 38,44 seconden aan de finish.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook