Ga naar hoofdinhoud

Van Asten pakt overwinning mee op slotdag in Chantilly

Leopold van Asten hier met VDL Groep Miss Untouchable (v.Chacco-Blue) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Leopold van Asten greep zondag met VDL Groep Elexia (v. Calvaro Z) de zege  in de 1,45m-rubriek op tijd op de 5*-wedstrijd in het Franse Chantilly. Het duo was met een foutloze ronde in 65,95 seconden, de enige die foutloos onder de 66 seconden bleef.

Van Asten kwam als laatste in de ring in deze 5*-rubriek over 1,45m en op dat moment stond Scott Brash met de KWPN’er Hello Senator (v. Carambole) op de eerste plek. De ruiter hiel de spanning er tot op het laatste moment in en dook uiteindelijk nog 0,15 seconden onder de tijd van de Britse ruiter.

Brash werd dus tweede met  66,13 seconden en Eduardo Alvarez Aznar maakte de top drie compleet met F (v. Bustique) met een rit in 66,24 seconden.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook