Ga naar hoofdinhoud

Van Dellens Dolocia derde in Championat van München

Vijf jaar geleden slaagde de Verdi-dochter Dolocia met een acht voor aanleg als springpaard en totaal van 78 punten voor de IBOP. Dit weekend voegde ze weer een mooi internationaal resultaat toe aan haar palmares.

Als vijfjarige nam de inmiddels keur IBOP-spr sport-spr merrie Dolocia, die gefokt werd door Sietse van Dellen uit Opende deel aan de IBOP in Tolbert. Ze kreeg onder meer een 8,5 voor haar vermogen en achten voor reflexen, techniek, instelling en aanleg als springpaard.

Sportcarrière

Onder afwisselend Christian Ahlmann en diens stalamazone Angelique Rüsen heeft de nu tienjarige merrie al goede internationale resultaten behaald, waaronder vorig jaar een tweede plaats in de GCT-GP van Monte Carlo met Ahlmann. In het Championat van München, op 1,50 meter-niveau, dit weekend sprong Angelique dubbel nul met de Verdi-dochter. Hun tijd bleek goed voor de derde prijs. De Grand Prix van CSI3* München kwam op naam van Edward Levy met Rebeca LS (v.Rebozo la Silla).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl/KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook