Ga naar hoofdinhoud

Van der Vleuten pakt 1m45 rubriek in La Coruña

Maikel van der Vleuten met Dana Blue. foto: Manuel Queimadelos / CSI Casas Novas

Maikel van der Vleuten won zondagmiddag met Dana Blue, zijn tienjarige schimmelmerrie van Mr. Blue, een vijfsterrenrubriek over 1m45 in Spanje. De tweede plaats was voor Italiaan Emanuele Gaudiano met Quinn van de Heffinck (v. For Pleasure), derde werd thuisruiter Eduardo Alvarez Aznar met Uqualin du Saulcy (v. Quaprie du Bois Margot).

Leopold van Asten kwam met VDL Groep Elexia (v. Calvaro Z) ook foutloos door de eerste ronde, maar was te langzaam in de tweede fase om zich in de prijzen te rijden.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook