Ga naar hoofdinhoud

Vrieling moet Delmotte voor laten in 1.50m Valence

Jur Vrieling met KM Chalcedon (v. Calido I) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jur Vrieling is vandaag goed op dreef in Valence. Vanmiddag werd hij derde in het 1.45m-parcours over twee fasen en zojuist voegde hij daar de tweede plaats aan toe in het 1.50m direct op tijd. Met de elfjarige schimmel KM Chalcedon (v. Calido I) liet hij alle balken liggen en finishte in 65,43 seconden. De combinatie was eind oktober in Oldenburg ook al goed op dreef door de Grote Prijs te winnen.

Nicolas Delmotte was Vrieling te snel af met de 13-jarige BWP’er Ilex VP (v. Diamant de Semilly). De Fransman bleef foutloos en was 3,75 seconden sneller. Niemand kon deze tijd meer verbeteren.

Almeida derde

Rodrigo Giesteira Almeida werd derde met de bij Zangersheide geregistreerde Echos Son Z (v. Echo van’t Spieveld). De Portugees kwam zonder kleerscheuren over de eindstreep in 67,11 seconden. Almeida heeft de vos pas sinds oktober onder het zadel. Daarvoor werd hij in de sport uitgebracht door de Belgen Tim Prouvé, Thomas Kairis en Jeroen Appelen.

Bles in top tien

Bart Bles eindigde in de top tien met de elfjarige Rheinlander Comme-Laude W (v. Comme il Faut). Het duo hield de lei niet schoon en noteerde twee strafpunten voor tijdsoverschrijding.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.