Ga naar hoofdinhoud

Vrieling wint 1.40/1.45m Samorin, Van Asten tweede

Jur Vrieling, hier met Chabada de L'Esques. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jur Vrieling en Leopold van Asten waren zojuist goed op dreef in de 1.40/1.45m-rubriek in Samorin. Vrieling schreef het tweefasen-parcours op zijn naam met de negenjarige Frans gefokte Chabada de L'Esques (v. Quebracho Semilly). Het paar kwam foutloos over de eindstreep en noteerde de winnende tijd van 33,15 seconden. Afgelopen weekend was de combinatie ook succesvol door het 1.40/1.45m-parcours in Grimaud te winnen.

Van Asten kon Vrieling niet bijbenen met de 13-jarige merrie VDL Groep Urane de Talma (v. Argentinus). Hij kwam ook zonder strafpunten over de finish, maar kwam 0,86 seconden tekort voor de winst. Van Asten rijdt de Argentinus-dochter sinds mei 2018. Daarvoor zat Lisa Nooren in het zadel.

Tovek maakt top drie compleet

Evelina Tovek maakte de top drie compleet met de twaalfjarige merrie Cortina 212 (v. Contendro I). De combinatie raakte het hout niet aan en passeerde de finish in 34,55 seconden.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!