Ga naar hoofdinhoud

Zege in hoofdrubriek van de dag voor Leopold van Asten en Miss Untouchable

Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable Foto: Rinaldo deCraen/ www.arnd.nl

Leopold van Asten sloot de dag in het Spaanse La Coruna gisteren af met een overwinning in de hoofdrubriek van de dag. Nadat hij eerder al in de top vijf eindigde met VDL Groep Chaccola (v. Chacco Blue) in de 1,45m-rubriek, stuurde Van Asten VDL Groep Miss Untouchable, eveneens een dochter van Chacco Blue, in de 1,55m-rubriek naar de winst.

Van Asten zet daarmee zijn successenreeks met Miss Untouchable van de afgelopen weken voort. Nadat het duo  vorige maand in Maastricht tweede werd in de Grand Prix, pakten ze in Praag in de GCL-/GCT-finale ook nog een tweede en een vijfde plaats en voegden daar gisteren dan de zege in La Coruna aan toe.

Top drie

Olivier Robert eindigde met Vivaldi des Meneaux (v. Chippendale Z) op de tweede plaats en daarmee bleef de Fransman voor Alberto Zorzi, die Cinsey (v. Contendro I) in de derde snelste foutloze tijd over de streep stuurde.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook