Ga naar hoofdinhoud

Zoï Snels vestigt zich zelfstandig op Stal Roelofsen

Zoï Snels met Komme Casall. Foto: Jacquelien van Tartwijk

Na het recente nieuws dat Zoï Snels Team Nijhof verlaat om voor zichzelf te beginnen, maakt de springruiter zojuist bekend dat hij een nieuw onderkomen heeft gevonden. Stal Snels zal zich gaan vestigen op de locatie van Stal Roelofsen in Raalte.

Zoï Snels werkte zes jaar samen met Team Nijhof en beiden lieten al eerder weten in goed overleg uit elkaar te gaan. De ambitieuze ruiter wil voor zichzelf beginnen om te kijken wat er verder nog op zijn pad komt. Aangezien Snels en Team Nijhof ook gezamenlijk paarden in eigendom hebben, zal het contact niet helemaal beëindigd worden. Ook laat Henk Nijhof Jr. weten dat een aantal paarden van Team Nijhof zal mee verhuizen naar het nieuwe onderkomen bij Stal Roelofsen.

Bron: Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook