Ga naar hoofdinhoud

Finales KNHS Topsport Jeugdcompetitie op Indoor Brabant

Onder de naam KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 wordt ook komend jaar voor de beste Nederlandse springruiterjeugd weer een competitie verreden. De eerste wedstrijd staat 12 januari op het programma in Bunschoten. Voor de finale op 14 en 15 maart is het internationale podium van Indoor Brabant de plaats van handeling.

Deze wedstrijdenreeks is in opzet vergelijkbaar met de jeugd springcompetities uit voorgaande jaren, maar heeft dit jaar een nieuwe sponsor. De KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 wordt mogelijk gemaakt door Morssinkhof-Rymoplast en Sjef Janssen Beheer BV.

Doelen

De KNHS Topsport Jeugdcompetitie heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming in de springsport bij de young riders, junioren, children en pony’s. De competitiewedstrijden worden verreden op representatieve accommodaties en zijn een goede voorbereiding op deelname aan internationale wedstrijden. Naarmate de competitie vordert, zullen de parcoursen zwaarder worden. De KNHS bondscoaches en parcoursbouwers van de betreffende evenementen, gaan hier in overleg invulling aan geven.

Kalender

Zondag 12 januari 2020, Bunschoten
Zondag 26 januari 2020, Lichtenvoorde
Zaterdag 8 februari 2020, Exloo
Zondag 23 februari 2020, Wierden
Zaterdag 7 maart 2020, Kronenberg

Finale

Zaterdag/zondag 14-15 maart 2020 Den Bosch – Indoor Brabant
(14 maart young riders en junioren, 15 maart pony’s en children)

Meer informatie

Bron: KNHS/IndoorBrabant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook