Ga naar hoofdinhoud

Indoor Wierden door corona ingekort tot twee dagen

Remco Been won met Holland vd Bisschop de Grote Prijs van Indoor Wierden in 2019 Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gezien de oplopende coronabesmettingen heeft het bestuur van Indoor Wierden in overleg met de gemeente moeten besluiten om het concours dit jaar anders in te delen. Het concours wordt verkort tot twee dagen (5 en 6 november) en er mogen geen stallen worden gebouwd.

De wedstrijd in manege de Vossenbos zou oorspronkelijk plaatsvinden van woensdag 3 november tot en met zaterdag 6 november.

Bonus

Het concours krijgt ook een nieuwe naam: Triple Crown Wierden. Deze naam is gekozen, omdat er een bonus van 5.000 euro wacht op de ruiter of amazone die zowel de Grote Prijs, als het ZZ en het Z weet te winnen. Wie de Grote Prijs én één van beide Z-rubrieken wint, kan naast de 1.000 euro voor de GP ook rekenen op een bonus van 1.000 euro.

Programma

Vrijdag 5 november worden er BB (oefenen), B (regulier), L (regulier) M (regulier) en B (regulier) verreden. Zaterdag staan de klassen M, Z, ZZ en de Grote Prijs (1.40m) op het programma. Alle rubrieken op deze dag zijn flexspringen. De ruiters die willen deelnemen moeten zich opnieuw inschrijven.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.