Ga naar hoofdinhoud

Winst voor Sabrina van Rijswijk met Nobel vd Bisschop bij zevenjarigen

Jumping Jong West Brabant

Sabrina van Rijswijk ging er gisteren in Etten-Leur met Nobel vd Bisschop (v. Gemini) met de winst vandoor in de rubriek voor zevenjarige paarden. De enige die sneller was in de barrage van deze rubriek was Marwin van den Nieuwenhuizen met Ikigai (v. Elvis ter Putte), maar hij liep daarbij vier strafpunten op en eindigde daarmee op de vijfde plek.

Zeven van de 45 ingeschreven combinaties plaatsten zich voor de barrage in deze rubriek voor zevenjarige paarden en alleen de top drie kwam zonder fouten aan de finish.

Top drie

Marco Sas was met Idaho v/d Hagenhorst (v.Big Star) goed voor de tweede snelste tijd in de barrage. Het duo kwam in 46,95 seconden aan de finish, maar was daarmee meer dan een halve seconde langzamer dan Van Rijswijk, die 46,26 seconden nodig had met Nobel. De top drie werd verder compleet gemaakt door Tim Franssen met Evo’s Pablo (v. Untouched), die de klok stopte op 47,40 seconden.

Tijdfout

Mario Gamboa was met I-Miracle (v. Cardento) de vierde combinatie, die alle balken in de lepels liet liggen, maar hij was net iets te langzaam. Zijn tijd van 51,98 seconden leverde hem twee strafpunten op voor de tijd en de vierde plaats in de uitslag.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook