Ga naar hoofdinhoud

29 vierjarige Vion Cup-paarden naar finale

De halve finale van de Vion Cup voor vierjarigen in Ermelo heeft zojuist 29 paarden opgeleverd voor de finale van aanstaande donderdag. Drie paarden delen op dit moment met 24,9 punten de eerste plaats in de voorlopige tussenstand. Onder hen de goedgekeurde KWPN-hengst Durrant.

In totaal streden 122 paarden in de halve finale. De door P. Keunen uit Venlo gefokte Durrant (Warrant x Voltaire) scoorde maar liefst een 8,5 voor het springen en een 7,9 voor het gaan tussen de hindernissen. Ook Hemmelhorst Dakota (Calvaro Z x Heartbreaker) deed het goed. Met een 8,2 voor het springen en een 8,5 voor het gaan tussen de hindernissen staat het door J.G. Boomkamp uit Borne gefokte paard voorlopig eveneens eerste. De door H.P. Aarts uit Asten gefokte Darthus (Mr. blue x Calvin Z) kreeg dezelfde cijfers.

Ook de KWPN-hengsten Dutch Design (5e, v.Dollar de la Piere), Don Diablo (7e, v.Vittorio), Dexter R (8e, v.Namelus R), Den Ham Blue R (12e, v.Mr.Blue) en Dynamo (16e, v.Andiamo) plaatsten zich voor de finale.

De finale is donderdag om 13.45 uur.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses/ KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook