Ga naar hoofdinhoud

Actrice Mary-Kate Olsen wint rubriek op LGCT Chantilly: ‘Droom die uitkomt’

Mary-Kate Olsen vergaarde samen met tweelingzus Ashley bekendheid dankzij de serie Full House, maar houdt er nog een hobby op na: in haar vrije tijd is ze in het zadel te vinden. Op de Longines Global Champions Tour in Chantilly won de actrice afgelopen vrijdag een twee fasen over 1,25m. "Een droom die uitkomt", verzucht Olsen.

Olsen zadelde veertienjarige BWP-ruin Fatum (Orlando x Equitop De Moyon), die voorheen werd uitgebracht door onder andere Denis Lynch. “Ik heb Fatum nu anderhalf jaar”, verklaarde Olsen tegenover Horse & Hound. “Hij heeft de nodige ervaring en hij zorgt echt voor me. Hij heeft een grote galoppade en hielp me goed, hij is gek op grote arena’s.”

Heen en weer pendelen

Olsen werkt op haar locatie in Eschweiler samen met internationaal trainer Helena Sormanns. “Het is tot dusver een goede samenwerking.” Olsen pendelt heen en weer tussen haar bedrijf in de Verenigde Staten en Europa, om gedurende de zomermaanden deel te nemen aan de LGCT. “Alle Global-wedstrijden zijn echt fantastisch en ik wilde altijd al graag in Chantilly rijden. Om hier ook nog eens te winnen, is echt heel speciaal.”

Bron: Horse & Hound

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “Actrice Mary-Kate Olsen wint rubriek op LGCT Chantilly: ‘Droom die uitkomt’

  • Peter

    Dit kan beter by Horses.nl, een tutje wint een rubriek, waar het geld regeerd… Henk vd pol wint vandaag de 2 sterren grandprix in valkenswaard… houd je bezig met de sport…. kan al veel helpen

  • Maarten

    Beste Peter,als ik mij niet vergis heb ik in een ander “hobby”magazine ooit al eens een foto reportage van die tweeling gezien(heel”smaakvol”gedaan hoor) wat mij betreft doet Arndt Bronkhorst dat nog een keer over!dat paard van haar mag er wat mij betreft op de achtergrond dan ook nog wel bij blijven!
    ik vermoed dat zeer waarschijnlijk haast wel zeker Henk vd Pol daar totaal geen problemen mee heeft trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook