Ga naar hoofdinhoud

Albert Zoer pakt opnieuw winst in Wierden

Albert Zoer won vanmorgen opnieuw in CSI1* 1.30m op Outdoor Wierden. Net zoals gisteren, toen Zoer voor de enige Oranje zege van de dag zorgde in Wierden, deed hij dat met de achtjarige KWPN'er Formidable (v. Clearway). "Hij heeft gewoon veel galop en is super scherp. Een echte voor volgend jaar", zegt Zoer over de door Ed Schroembges gefokte ruin. 

Op de tweede plaats einigde Bas van der Aa met Cartoon H1 (v. Catoki). De derde plaats was voor Melissa Maatkamp met haar Celvano (v. Veron).

CSI2* – Medium Tour 1.40m

Italiaanse springruiter Emanuele  Gaudiano pakt met Quinn Van De Heffinck (v. For Pleasure) de eerste plaats in de CSI2* – Medium Tour 1.40m. Met een topsnelheid van 25.16 liet hij Thomas  Kleis en zijn Silberpfeil M. met een tijd van 26.04 achter zich eindigen. Nederlandse springruiter Bart Bles kwam 0.01 seconden later over de finish en volgt op een derde plaats met 26.05 seconden. Net naast het podium eindigen Wout-jan van der Schans, Dennis van Den Brink, Michel Hendrix en Eric ten Cate. Op een tiende plaats eindige Jeroen Dubbeldam.

Bron : Horses.nl – Paardenkrant / Resultaten Outdoor Wierden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.