Ga naar hoofdinhoud

Alberto Michan wint CSI1* Big Tour finale

Alberto Michan Halbinger Foto CSI Salland

De Mexicaan Alberto Michan heeft gisteravond met zijn paard Darius 2 (v. Quabri de Laleu) de eerste plaats bemachtigd in de CSI1* Salland in Mariënheem. Hiermee was hij de grote winnaar van de Beaphar Prijs, de Big Tour finale, 1.30m met barrage. De Nederlandse Megan Jansen werd tweede voor Lisa-Mayleen Thoma uit Duitsland.

Veertien combinaties plaatsten zich voor de barrage. Alberto Michan reed een foutloze ronde in een snelle tijd van 28.09 seconden en was daarmee 1.89 seconden sneller dan de Nederlandse Megan Jansen op de eerder door Jurgen Stenfert gereden Voirrellinde JJ (v. Orame). De Duitse Thoma reed met de Holsteiner Carezino (v. Caretino) aanzienlijk langzamer (31.16 sec) en werd derde nipt voor Alberto Marquez Galobardes (Spanje) met Better Times en Ben Schröder met Deister.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook